Monday, September 30, 2013

SÜGISSÕNUMEID MATSALUST - KEEMUST

Arbuusid

Kevadel panin maha ühe arbuusitaime, suvi läbi ta kasvas, õitses isegi, aga oli selline äbarik, arvasin, et ega vilju küll ei saa ja unustasin ta sootuks. Aga sai ikka küll! Suurem kaalub 4,4, väiksem 1,2 kg. Olid teised maasikate varju pugenud.

Ilme



Südamepäev

Mihklipäev tänavu ka südamepäev ja jälle kutsutakse liikumisele. Tegin jalutuskäigu parkmetsas, et valmistuda tammede istutamiseks 5 aasta pärast, EW 100. juubeliks.

Pargi jaoks meil avalikku ruumi ei ole, aga küla ühe tamme istutamise võiksime ikka planeerida. Kui praegu paneme tõrud mulda, siis võib 5 aasta pärast valida, kelle tamm tähelepanuväärsesse kohta istutada.

Võib-olla võiks katsetada Matsalu külla istutada hoopis pöök? Kas keegi oleks nii osav, et kasvatada pöögiistik pargi vanade pöökide viljadest? Karta on, et lambad on

kõik viljad juba ära söönud, aga ehk mõne veel leiab!

Keemu taassünd

Võib juhtuda, et selleks ajaks saame istutada isegi 2 puud, sest Keemu küla ennistamine peaks toimuma kohe peale valimisi. Külade ennistamine peatati selleks, et ei tekiks segadust valijate aadressides. Seega – ehk juba novembris-detsembris taassünnib Keemu küla. Nagu naabruses taassünnib Liustemäe küla.

Valimistest

Sain paari päeva eest valijakaardi ja hakkasin uurima, kes meil üldse kandideerivad.Valimiste leheküljel ekslesin tükk aega, aga leidsin lõpuks õige koha ka üles: http://info.kov2013.vvk.ee/kandidaadid/

Hea meel on tõdeda, et päris mitu inimest nii meie kui ka naaberküladest on selle vastutuskoorma võtnud, et asuda kohalikku poliitikat kujundama.

Valime siis targalt!

Kaja

 

No comments:

Post a Comment