Friday, December 20, 2013

Rõõmsat pühadeootust, hääd aastavahetust! Head uut aastat!

Kallis külarahvas, kohalikud ja suvepered!
Vahendame kohalikke uudiseid:
"Tere!
Annan teada, et eile leidsin postkastist jõulukaardi:
"Rõõmsaid Jõule! Head uut aastat! Ene Ergma Riigikogu esimees"
Teie lahkel loal saadan õnnitlused vastu Matsalu Naisseltsi poolt.
Kaja"

"13.12 -Täna tegime Keemu ringteele ringi peale ja nautisime imelisi taevavärve enne ja pärast päikeseloojangut. Muulil oli vesi öösel peaaegu Hella pingini väljas käinud, aga õhtuks juba tubli pool meetrit alla vajunud. Ja luiki oli Kolmenasva pool veel õige palju näha, tundusid teised täitsa rahulolevad...
P.S.Ostsime Tallinnast külakojale jõuluvalgusvooliku ära, ülespanek on hetkel kinnitusklambrite taga, aga need loodame homme saada, siis -  saagu valgus!
Anname teada, et KÜLAS ON UUS ELANIK!
Käisin täna bussijaama-prouaga tutvust tegemas, ta oli ühe kodutu kõutsi endale seltsi meelitanud ja üles vuhvinud. Lasid endid meelsasti üles võtta (pildi panin lisasse, kes veel prouaga kohtunud pole) ja tundusid igati leplikud. Kindlasti rõõmustaks prouat külanaistega kohtumine pikkade pühade aegu...
Helle"

"Võib-olla ootab valijatega kohtumist! Igatahes ta on väga inteligentse näoga ja tahaksin kindlasti tuttavaks saada - Matsalu Matildega - nagu aru saan. Kaja"

Ühesõnaga: Matsalu bussijaamas istub moekas daam, nahksaapad jalas, prillid ninal.
JÕULU ESIMESEL PÜHAL, 25. DETSEMBRIL KELL NELI PÄRASTLÕUNAT palume kõiki mõisa bussipaviljoni uusasukaga tutvust looma! Tule kindlasti!
Järgmisel päeval, jõulu teisel pühal, 26. detsembril kell 5 on Metsküla koolimajas tore taaskohtumine Margus Einloga. Sedakorda jõudis ta kodumaile Soomest-Rootsist-Ameerikast. JÕULUMÕTISKLUS on  teema, mil arutleme. Kuuleme ka armasaid, tuttavaid jõululaule. Ene pakub kohvi ja piparkooke!

Muidu - muru rohetab, pungad puhkemas, luiki rohkesti (ei tasu lund loota: "luiged läinud, lumi taga!)
Ja nagu Matilde tulek tõestab (küllap moosis teda meie külla Suur-Tammiku rahvusvaheline naistevägi!) , on Matsalus mõnus ka aastavahetuse aegu.
PS Kohalikud bussijuhid on esimesel kohtumisel proua Matildega alati aupaklikult peatunud ja oodanud, mil ta oma kassi ja kotiga peale tuleb...
Olge tervitet! Rõõmsate kohtumisteni!

No comments:

Post a Comment