Thursday, September 23, 2010

Kuldset sügist!

Sügise esimene päev Matsalus täis päikest ja kureparvi ja kiireid koristustöid aias ja põllul. Aga neljapäevaks oli välja kuulutatud ka Lääne-Eesti Vabatahtliku Reservpäästerühma koolitus-õppus Külalistemajas. Kell 6 me saimegi kokku: Kaire ja Peeter Haapsalust, Endla, Ella, Malle, Mare, Triinu-Mari, Kaisa ja Tiit kohalikust kogukonnast.
Aitäh Sulle, Helle maja korda tegemast! Leidsime jälle eest puhtusest säravad ruumid, laudadel pidulikud pihlakakimbud.
Külalised saabusid asjalike õppevahenditega. Pärast videofilmi vaatamist ja loengut kustutasime õues tuld. Pritsimees Peeter süütas tule, Tiit pani töökorda tulekustuti ja kustutas tule esimesena. Seejärel õhutas Peeter tule jälle lõkkele ja järgemööda pidi igaüks kustuti oma kätte võtma ja tule kustutamisega hakkama saama. Saimegi. Hästi tore õhtu oli. Tublid, kes kohal olid!

1 comment:

  1. 23.SEPT.olin Lihulas eakateklubi"VANAVIISI" KOKKUSAAMISELJA SEAL OLI SAMA TEEMA KUSTUTASIME TULD, MIS OLI VÄGA ÕPETLIK JA ASJAKOHANE TEEMA. Samas üks teade 02.okt-on Tallinnas Salme kultuurikeskuses eakate päev ja eilse seisuga oli bussis vabu kohti Lihula omadest ütlesid paljud ära võib küsida telef.55584661

    ReplyDelete