Monday, August 27, 2012

Muinaslõkke järelkaja

See meie muinaslõke oli nagu tõeline eestlane - algul ei saa vedama, pärast pidama... Käisime eile lõkkeplatsile jäänud "skelette" koristamas ja nii kui teibaga lõket liigutasin, lõi kohe leegi välja! Saime veel uhke tule, kui kõik jäägid kokku lükkasime. Ja meist ta sinna põlema jäigi, sest suured pakud polnud jõudnud ära põleda, isegi paduvihm ei suutnud leeki summutada.
Kontsert oli suurepärane ja lustlik tantsukoolitus samuti, kahju vaid, et rahvas kiiresti laiali läks ja kõigest osa ei saanud.
Helle

Tõesti oli väga tore õhtu. Lõpuks aitasid lõket puhuda ka Saastna mehed, aga kui Mati ikka  ühe  vägeva teiba võttis ja vaikselt seda heinarulli trügima hakkas, siis lahvatas  suur tuli põlema ja saime näha tõeliselt toredat tuld. Eriti suured tänud muusikutele! Mõnusad rahvalikud tuttavad laulud olid valitud!
Kaja

SUUR tänu kõigile muusikutele järjekordselt toreda ürituse eest, mis läks kenasti korda.!
SUUREST LÕKKEST. Mati togis sõbralikult rulli. Heinarull  ootas ja ei läinud põlema enne, kui sai peremehelt põlemisloa. Sellega süttis ka suur lõke. TORE JU !!!!
Milla

Ilm oli laupäeval ja oli veel ka pühapäeval  super! Skulptuurid põlesid vaatamata eelmiste päevade vihmale kenasti ja sain midagi pildile ka. Tumedad on pisut, aga miskit on näha ikka.
Päikest! Ja jõudu sügisandide sissetegemisel!
Ilme

No comments:

Post a Comment