Friday, November 4, 2016

RENATE KINGITUS LIHULA MÕISALE!

Kallis Renate!
Oleme uhked, et Sa meil Matsalus olemas oled ja niiii ilusat eeskuju annad! Aitäh Sulle!
Milla

Pilt: Ilme Figol

Täna õhtul oli imearmas üritus Lihula mõisas, kus Renate annetas oma 10 aasta töö ja vaeva - kauni vaiba - Lihula mõisale. Tore, et kohale oli tulnud palju inimesi Renate suuremeelsust toetama, vaatama.
Kaunist hingedeaega kõigile!
Ilme
-
Eilne õhtu oli tõesti elamusterohke. Renate vaip on kui loodud sinna kohvitoa seinale! Milline töö! Ja annetada  niisama heast südamest  - see näitab inimese kiindumust Eesti kogukonna vastu. Vaip jääb ju mitme põlvkonna mäletada. Oleme tänulikud Sinule, Renate! Õnn, et meie keskel on selline fantastiline  inimene!  
Silvi

Südamlik, soe, tänumeelne seltskond ja õhkkond oli, aitäh, Renate! Tänu, Ilme, nii meeleolu kui autori ja taiese ilu pildile jäädvustamast. Mare

Palju õnne nii muuseumile kui ka Renatele selle toreda sündmuse puhul. Minu meelest sobivad  selle ruumi värvid ja pildi meeleolu väga hästi kokku.
Kaja

Eile oli tõesti tore õhtu, mõisa kohvituba sai just selle, mis sealt puudu oli - Renate kaunis vaip sobis sinna tuppa ideaalselt! Vaip on tehtud Petit Point tehnikas, guugeldades tuleb selle kohta palju pilte ja ka tikkimisõpetus välja. Pildi nimi on "Motiv aus dem Mittelalter; 2 Frauen im Spiegel", mida võiks tõlkida "Stseen keskajast, 2 naist peeglis" ja tikitud on see  aastatel 1980-1990.
Aitäh Renatele suure töö ja helde annetuse eest!
Helle

Möödunud teisipäeval (1.11.) deponeeris Renate von der Pahlen Lihula mõisale 99 aastaks oma vaiba. mida oli tikkinud petit point tehnikas 10 aasta jooksul, mil ta Saksamaal elas. Lihula Teataja


No comments:

Post a Comment